A+ A A-

Laboratorul de analize medicaleCompania MCA Health Care a luat fiinta in luna mai a anului 2013. Ideea s-a nascut in cadrul unei intalniri formale, din care, in urma discutiilor purtate,actionarii au constatat ca au o viziune comuna cu privire la misiunea unui laborator de analize medicale in cadrul societatii, pentru preventia diagnosticul si tratarea bolnavilor. Un alt punct de vedere comun al acestora ,a fost acela ca, modelul dupa care un asemenea laborator trebuie sa functioneaze, este unul ghidat de principii elementare care sa conduca la oferirea unui diagnostic de laborator de fidelitate si comunicarea lui in timp optim, la costuri minime.
 *Considerand acestea ca fiind aspecte cheie ale serviciilor noastre, am format, o echipa medicala profesionista, cu experienta, care ofera servicii medicale de laborator si consultanta de specialitate pacientilor nostri, stabilind totodata, inalte standarde, in ceea ce privesc metodele de lucru, incepand de la recoltarea probelor biologice pana la eliberarea rezultatelor.

Echipamentele din dotare constau din aparatura noua care a fost aleasa cu mare atentie dupa criterii competitive:

- analizor automat de biochimie BS200 cu o capacitate de 200 teste/ora
- analizor automat de hematologie BC 5300 cu 27 parametrii si 60 teste/ora
- coagolometru cu Bio Solea2 cu 2 canale cu o capacitatea de 40 teste/ora
- analizor biochimie urinara Dirui H 100 cu o capacitate de 1200 teste/ora
- analizor imunologie semiautomat ELISA
- microscop optic
- hota cu flux laminar
- incubator
- autoclav pentru neutralizare deseuri cu potential infectios

Reactivii utilizati sunt de cea mai buna calitate, iar prelucrarea probelor in paralel cu materiale de referinta care constituie controlul intern de calitate, ofera rezultate de inalta acuratete.
Astfel, putem oferi o gama larga de investigatii de laborator din urmatoarele compartimente:

- Biochimie
- Hematologie
- Coagulare
- Imunologie
- Hormoni
- Microbiologie
- Parazitologie
- Alergologie
- Toxicologie
- Anatomie patologica

,,Mai aproape de pacienti"... Realizam acest lucru cu certitudinea respectarii standardelor de calitate in realizarea analizelor medicale de laborator, la preturi decente si nu in ultimul rand, cu o consiliere calificata in vederea interpretarii rezultatelor, insotite de recomandari ulterioare.
Our website is protected by DMC Firewall!